06 - 50 49 58 19 info@schelschilderwerken.nl

Welkom bij Schel Schilderwerken

Uw vastgoed in goede handen

Particulier Bedrijven

Bedrijven

Schel schilderwerken

Schel Schilderwerken is gespecialiseerd in het schilderen voor bedrijven. Of het nu gaat om een kleine ruimte of grote fabriekshallen, geen klus is te groot of te klein. Door de ruime ervaring en goed opgeleide schilders kan Schel Schilderwerken in zeer korte tijd tot grote resultaten komen. Alles is mogelijk!

Om tot een compleet beeld te komen tussen u als opdrachtgever en wij als werknemer is het belangrijk om persoonlijk langs te komen bij uw bedrijf. Neem daarom voor meer informatie contact op met ons of gebruik het formulier aan de rechterzijde.

Waarom Schel Schilderwerken?

Kwaliteit Bij Schel Schilderwerken staat kwaliteit altijd voorop! We werken uitsluitend met de beste materialen en de beste schilders.

Betrouwbaar Op Schel Schilderwerken kunt u altijd vertrouwen. Wat er ook gebeurt: wij zijn er voor u!

Vakkundig Schel Schilderwerken verstaat het vak. Schel Schilderwerken werkt uitsluitend met hoog opgeleide vakkundige schilders!

Nieuws

Jul27

Vernieuwde Website

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van Schel Schilderwerken online. Een dankwoord gaat uit naar Bas Maas voor het ontwerp en Robin Kuijpers voor de techniek en fotografie.
Jul09

Gunstig BTW tarief

Profiteer nu van het gunstige verlaagde btw tarief. Betaal slechts 6% BTW over alle opdrachten die Schel Schilderwerken voor u uitvoert.

Offerte Aanvragen

Naam:
E-mailadres:
Tel. nmr:
Bericht: