06 - 50 49 58 19 info@schelschilderwerken.nl

Welkom bij Schel Schilderwerken

Uw vastgoed in goede handen

Particulier Bedrijven

Disclaimer

Deze website is de officiele website van Schel Schilderwerken gevestigd in Kaatsheuvel. Alle informatie die op deze website mag niet worden verveelvoudigd in enkele vorm, zonder enige toestemming. De website is tot stand gekomen in samenwerking met Robin Kuijpers. Mocht u iets over willen nemen, hetzij info, hetzij illustraties, dan kunt u contact op nemen.

Al het foto en illustratie materiaal is door RobinKFotografie gemaakt, tenzij anders aangegeven. De auteursrechten behoren nog altijd tot de oorspronkelijke bron, en zijn met toestemming op deze website geplaatst. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van het beeld.

De teksten op deze website zijn zelf geschreven, tenzij anders aangegeven. Mochten teksten van een andere bron komen, dan staat dit aangegeven.

Al is de website met de grootste zorg samengesteld zijn wij niet aansprakelijk voor fouten op de website.

Mocht u nog meerder of andere vragen hebben hierover neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Dankuwel,

Schel Schilderwerken

Waarom Schel Schilderwerken?

Kwaliteit Bij Schel Schilderwerken staat kwaliteit altijd voorop! We werken uitsluitend met de beste materialen en de beste schilders.

Betrouwbaar Op Schel Schilderwerken kunt u altijd vertrouwen. Wat er ook gebeurt: wij zijn er voor u!

Vakkundig Schel Schilderwerken verstaat het vak. Schel Schilderwerken werkt uitsluitend met hoog opgeleide vakkundige schilders!

Nieuws

Jul27

Vernieuwde Website

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van Schel Schilderwerken online. Een dankwoord gaat uit naar Bas Maas voor het ontwerp en Robin Kuijpers voor de techniek en fotografie.
Jul09

Gunstig BTW tarief

Profiteer nu van het gunstige verlaagde btw tarief. Betaal slechts 6% BTW over alle opdrachten die Schel Schilderwerken voor u uitvoert.

Offerte Aanvragen

Naam:
E-mailadres:
Tel. nmr:
Bericht: