06 - 50 49 58 19 info@schelschilderwerken.nl

Welkom bij Schel Schilderwerken

Uw vastgoed in goede handen

Particulier Bedrijven

Particulier

Schel schilderwerken

Uw waardevolle bezittingen moeten zowel binnen als buiten goed onderhouden worden. Door het schilderwerk via een stappenplan uit te laten voeren zijn de onderhoudskosten beheersbaar, hier hebben wij reeds ervaring mee en wordt door mensen als prettig ervaren. Uw woning blijft goed onderhouden en de kosten worden verspreid over de jaren. Een langere levensduur van het schilderwerk is hiervan het resultaat.

Bij het schilderen zien wij uw woning van heel dichtbij, tijdens het schilderen wordt niet alleen op het schilderwerk gelet, maar kijken wij ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Indien u dat op prijs stelt, zoeken wij, uiteraard in overleg met u, een oplossing die bij u past.

Waarom Schel Schilderwerken?

Kwaliteit Bij Schel Schilderwerken staat kwaliteit altijd voorop! We werken uitsluitend met de beste materialen en de beste schilders.

Betrouwbaar Op Schel Schilderwerken kunt u altijd vertrouwen. Wat er ook gebeurt: wij zijn er voor u!

Vakkundig Schel Schilderwerken verstaat het vak. Schel Schilderwerken werkt uitsluitend met hoog opgeleide vakkundige schilders!

Nieuws

Jul27

Vernieuwde Website

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van Schel Schilderwerken online. Een dankwoord gaat uit naar Bas Maas voor het ontwerp en Robin Kuijpers voor de techniek en fotografie.
Jul09

Gunstig BTW tarief

Profiteer nu van het gunstige verlaagde btw tarief. Betaal slechts 6% BTW over alle opdrachten die Schel Schilderwerken voor u uitvoert.

Offerte Aanvragen

Naam:
E-mailadres:
Tel. nmr:
Bericht: